Soap Me Up

  • Rijeka — Member since November 2017
  • Speaks: Croatian

“Ne stavljaj na kožu ono što ne možeš pojesti.” – Poznata je poslovica ekološko osvještenih manijaka koji svekoliko čovječanstvo zaluđuju svojim nebuloznim idejama. Kao, kroz kožu ulaze otrovi od deterdženata i omekšivača, aluminijskih i parabenskih dezodoransa, krema, boja za odjeću, pa onda ulaze u naša tijela i nastanjuju se tamo negdje u krvi, jetri i ostalim organima… aha, baš. Normalnom čovječanstvu je nedopustivo prihvatiti ove izjave, osim ako nisu naučno dokazane.
Ali Soap Me Up nije normalan!
Zašto?
 Jer je nama sasvim normalno uzeti ono najbolje što je stvoreno u prirodi.
 Jer se naši sapuni ne mogu jesti (kao ni svi ostali) ali su stvoreni od najprirodnijih sastojaka koji su bili jestivi prije postupka saponifikacije.
 Jer su u naše sapune dodana 100% prirodna eterična ulja i dodaci od samo odabranih proizvođača.
 Jer su biljke koje se nalaze u pojedinim sapunima ubrane u obližnjoj šumi ili su rasle u nečijem ili našem dvorištu ili vrtu daleko od cesta i automobilskih ispušnih plinova.
 Jer brinemo o našem zdravlju, pa kad već imamo saznanja da je naša koža najveći organ koji jede sve što joj se servira, fora se bar oprati sa sapunom koji ne ispušta štetne kemikalije, a pritom kožu ostavlja čistom i opranom.
 Jer sve ljekovito iz prirode pretvaramo u sapune.
 Za sebe.
 Za vas.

Made with love,

Soap Me Up & Udruga Eko Kairos